fbpx
Kok Metselen logo
Kok Metselen logo

Isoleren met EnveriFoam

EnveriFoam

EnveriFoam® is een isolatiemiddel van een open structuur schuim en kan worden toegepast in bijvoorbeeld buitenmuren (spouwmuur).

 

EnveriFoam® wordt als schuim de spouwmuur ingespoten en plakt en zwelt niet na het verwerken. Het doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Op deze manier wordt alles perfect afgedicht en wordt de meest ideale isolatiewaarde verkregen.Bij het verwerken van EnveriFoam® wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. Daarnaast is EnveriFoam® waterafstotend, dampdoorlatend door de open-cel-structuur en geurneutraal. EnveriFoam® voldoet uiteraard ook aan de huidige brandweervoorschriften.

EnveriFoam of HR++ Parels?

EnveriFoam® kan worden toegepast bij het (na-)isoleren en herstellen van spouwmuurisolatie. Grootste voordeel hierbij is de sterke vullende eigenschap, ook bij smalle spouwbreedtes. Het schuim bereikt hierbij alle (ook de kleinste) holle ruimtes en vult deze volledig op waardoor de isolatie volledig homogeen is. Wanneer er nog geen spouwmuurisolatie aanwezig is zijn onze HR++ parels meer geschikt. Iedere woning is anders, laat je door ons adviseren welke techniek het beste toegepast kan worden. Neem daarvoor contact met ons op.

Benieuwd naar wat het kost?

Vraag vrijblijvende offerte op

Ons Team

Wij van Kok Isoleren zijn al meer dan 45 jaar actief in gevelwerk en weten dus als geen ander wat goede isolatie doet met het wooncomfort. Met het juiste materiaal en onze kennis kunnen wij uw huis of pand voorzien van isolatie.