Kok Metselen heeft onlangs de tweede trede van de veiligheidsladder behaald en daarbij hoort onder andere het gebruik van de toolbox. Om deze toolbox zo optimaal mogelijk te benutten, heeft Kok Metselen ervoor gekozen om de filmpjes van BouwBox te gebruiken.

De veiligheid van medewerkers staat bij Kok Metselen hoog in het vaandel en daarom wordt er continu gekeken naar manieren om deze te verbeteren. De veiligheidsladder is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Door het behalen van de tweede trede van de veiligheidsladder, toont Kok Metselen aan dat zij op de goede weg zijn op het gebied van veilig werken.

De toolbox is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsladder en biedt medewerkers handige tools en tips om veilig te kunnen werken. De filmpjes van BouwBox zijn hierbij een waardevolle aanvulling gebleken. De filmpjes zijn informatief, duidelijk en toegankelijk voor alle medewerkers. Hierdoor wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en worden risico’s geminimaliseerd.

Kok Metselen is erg tevreden met de keuze voor BouwBox en raadt het gebruik van deze filmpjes dan ook aan andere bedrijven aan. Op deze manier kunnen zij ook hun medewerkers optimaal ondersteunen bij het werken volgens de veiligheidsvoorschriften en -normen.

Kortom, Kok Metselen zet zich in voor een veilige werkomgeving en heeft hierbij gekozen voor de ondersteuning van BouwBox. Met deze keuze zijn zij op de goede weg om de veiligheidsladder verder te beklimmen en de veiligheid van hun medewerkers te blijven verbeteren.