fbpx
Kok Metselen logo
Kok Metselen logo

Isoleren in Oldemarkt

Hoe isoleren wij de spouwmuur

 

Huizen isoleren is maatwerk, daarom rekenen wij niet met vaste tarieven. Om u een indicatie te geven wat het kost om uw huis te isoleren met EPS parels hebben wij hieronder een overzicht. Vraag vrijblijvend een afspraak aan, op locatie maken wij dan het kostenplaatje compleet.

Wat is na-isolatie?

Het is mogelijk om uw bestaande woning te isoleren, dit noemen ze na-isoleren. Oudere woningen zijn vaak niet of slecht geïsoleerd, hier valt met spouwmuurisolatie veel winst te behalen.

Spouwmuur isolatie

Wij gebruiken voor spouwmuur isolatie, ook wel genoemd spouwisolatie, isolatie parels. Deze worden de spouwmuur ingeblazen samen met een brandvertragende lijm. Deze parels zijn ook waterafstotend. Doordat deze parels een kleine diameter hebben worden ook de lastig bereikbare plekken gevuld en vormt zich een solide isolatieplaat.

Milieuvriendelijk en veilig

Doordat al onze producten op natuurlijke basis zijn, bent u ook 100% milieuvriendelijk bezig. Daarnaast is de isolatie parel samen met de natuurlijke lijm een uitstekend brandwerend middel dat niet mag ontbreken aan uw huis. Bij deze isolatie methode komen geen vervelende stoffen vrij waardoor u niet hoeft te vrezen voor een allergische reactie, zoals dat bij andere isolatie methoden wel kan voorkomen.

Benieuwd naar wat het kost?

Vraag vrijblijvende offerte op

Ons Team

Wij van Kok Isoleren zijn al meer dan 45 jaar actief in gevelwerk en weten dus als geen ander wat goede isolatie doet met het wooncomfort. Met het juiste materiaal en onze kennis kunnen wij uw huis of pand voorzien van isolatie.