Kok Metselen is officieel verwerker DryStack. Dit is een innovatieve en duurzame metseltechniek. Een metseltechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van droge, gestapelde stenen zonder het gebruik van mortel of specie. De stenen worden op een nauwkeurige manier geproduceerd met speciale profielen en uitsparingen, waardoor ze perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor ontstaat een solide en duurzaam metselwerk zonder traditionele mortelvoegen.

Voordelen van DryStack:

  1. Duurzaamheid: Een van de belangrijkste voordelen van DryStack is de duurzaamheid. Omdat er geen mortel gebruikt wordt, is er geen sprake van verontreiniging van natuurlijke hulpbronnen zoals water en zand. Bovendien is DryStack volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor duurzaam bouwen.
  2. Tijdsbesparing: DryStack zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing in vergelijking met traditioneel metselwerk. Omdat er geen mortelvoegen zijn, is er geen droogtijd nodig en kan het metselwerk direct worden voortgezet. Dit versnelt het bouwproces en leidt tot een snellere oplevering van het project.
  3. Kostenbesparing: DryStack leidt op de lange termijn tot kostenbesparingen. De tijdsbesparing en verminderde arbeidskosten als gevolg van de snellere bouwtijd dragen bij aan de algehele kostenefficiƫntie van het project.

Kok Metselen is een erkend verwerker van DryStack en heeft ruime ervaring in het metselen van diverse projecten met behulp van deze innovatieve techniek. Het team van ervaren metselaars bij Kok Metselen is getraind en gecertificeerd in het gebruik van DryStack, en ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van duurzaam metselwerk. Ze leveren hoogwaardig vakmanschap, met oog voor detail en kwaliteit.